Select Page

GDPR

Who we  are

egara

egaranet.org 

April 2021 

We respect the privacy of our users. We only process personal data for the purpose for which they were provided and in accordance with the Personal Data Protection Act and the Telecommunications Act. By using this website you indicate that you accept the privacy policy.

Egara

The Egaranet.org website is operated by Egara. Egara is the controller for the processing of your personal data within the meaning of the Personal Data Protection Act (GDPR). 

Our data are: 

egara 

Pompmolenlaan 10F 

NL-3447 

GK WOERDEN 

the Netherlands 

Phone: +31 88-5011090 

Email: info@egaranet.org 

Chamber of Commerce:

What data do we collect? 

When you approach us online or make another request for one of our services, you will be asked to fill in information. In that case, we only process the data that you provide to us yourself. This can be the following data:

First and last name

E-mail address

Bank details for invoicing

Keep login details for update login websites

For users who register on our site (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can view, edit or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Site administrators can also view and edit this information.

If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email. When you visit our login page, we store a temporary cookie to check whether your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is deleted as soon as you close your browser.

When you leave a comment, that comment and the metadata of that comment will be saved forever. This way we can automatically recognize and approve follow-up comments instead of moderating them.

Once you log in, we will store some cookies in connection with your login information and screen display options. Login cookies are valid for 2 days and cookies for screen display options 1 year. If you select “Remember Me”, your login will be saved for 2 weeks. As soon as you log out of your account, login cookies will be removed.

For what purpose do we use the personal data? 

The data is collected and stored for the following purposes:

When you approach us, your name and e-mail address are required to provide you with a response.

Billing

Send newsletter

By providing the data to us, you give us permission to use the data for the above purposes. We process your data on the basis of GDPR.

Who do we share your personal data with? 

Your personal data is stored on a business computer at Egara’s location. This computer is only accessible to Egara.

Webaudit– Hosting party; we have a processor agreement, and we refer to their privacy statement

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Security personal data 

We have taken appropriate technical measures to protect personal data against loss or other forms of unlawful processing. These measures, including encryption by means of an SSL certificate, ensure a level of security that is appropriate for the data we process.

Cookies

Google Analytics

Because we would like to know how our visitors use the website, so that we can optimize the use of the website, we use Google Analytics. Analytical cookies from Google are therefore placed via this website. The information is anonymized as much as possible. Your IP address is emphatically not used. We can therefore not trace you personally. More information about the policy of Google Analytics can be found here.

Social media

We would like to make it as easy as possible for you to share the content of our website via social media. This can be done by means of a number of social media buttons.

We have placed the buttons for the following social media channels. Read the privacy statements of the respective social media channels to find out how they handle privacy. We help you on your way by sharing the links to the various privacy statements below:

Facebook 

LinkedIn 

Twitter

Disable and delete

Do you want to disable or delete the cookies? You can do this via your browser settings. If necessary, use the help function of your browser to find out how you can do this. You can find more information about how to disable cookies via the Your Online Choices website.

Link

On our website you may find links to external websites. Clicking on a link will take you to a website outside of Egaranet.org. These external websites may use cookies. We would like to refer you to the cookie or privacy statement of the relevant website.

Retention period

We do not store your data longer than necessary for the purpose for which it was received.

The data that we only use to reply to a message that you have sent to us via our contact form will be deleted within 1 year after our last correspondence with you.

We keep the data in our CRM system for at least 7 years, among other things to comply with our legal obligation. This data will be deleted by us within 1 year after the expiry of that obligation. The above term applies, unless there are further legal obligations for us to keep the data longer and/or to keep it available.

Rights

You always have the right to withdraw your consent to the processing of your data, after which we will no longer process your data. Withdrawing this consent does not affect the lawfulness of our data processing based on your consent, which took place before this withdrawal.

You also have the right to access your personal data and the right to rectify your personal data. If you want to know which personal data we process about you, you can submit a written request for access. If your data is incorrect, incomplete, or irrelevant, you can request us in writing to change or supplement your data.

In addition, you have a right to erasure of your personal data, a right to restrict processing and a right to object to the processing. In addition, you have the right to transfer or make transferable your data. You can also submit a written request for this.

If you have an account on this site or have left comments, you can request an exported file of the personal information we hold about you, including any information you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include data that we are required to keep for administrative, legal or security purposes.

We will process your request within 4 weeks. Written also includes an e-mail. You can email us your request at info@Egaranet.org

Amendments

We reserve the right to make changes to this privacy statement. The changes will come into effect on the announced date of entry into force.

 

AVG

Wie zijn we 

Egara
Egaranet.org
April 2021

Wij respecteren de privacy van onze gebruikers. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Egara

De website Egaranet.org wordt beheerd door Egara. Egara is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (hierna: AVG).

Onze gegevens zijn:

Egara

Pompmolenlaan 10F
NL-3447 GK WOERDEN
The Netherlands

Tel: +31 88-5011090
E-mail: info@egaranet.org

KvK:

Welke gegevens verzamelen we?

Wanneer jij online ons benaderd of andere aanvraag doet voor een van onze diensten, zal aan jou gevraagd worden om gegevens in te vullen. Wij verwerken in dat geval alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:

Voor- en achternaam

E-mailadres

Bankgegevens t.b.v factureren

Inloggegevens t.b.v. update houden inlog websites

Voor gebruikers die zich op onze site registreren (indien aanwezig), slaan we ook de persoonlijke informatie op die ze verstrekken in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen op ieder moment hun persoonlijke informatie bekijken, bewerken of verwijderen (behalve dat ze hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen). Site beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en bewerken.

Als je een wachtwoord reset aanvraagt, wordt je IP-adres opgenomen in de reset e-mail.

 

Indien je onze inlogpagina bezoekt, slaan we een tijdelijke cookie op om te controleren of je browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

 

Met welk doel gebruiken we de persoonsgegevens?

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Wanneer jij ons benaderd, zijn jouw naam en e-mailadres nodig om jou van een reactie te kunnen voorzien.

Facturering

Sturen nieuwsbrief

Door de gegevens aan ons te verstrekken geef je ons toestemming om de gegevens voor bovengenoemde doeleinden te gebruiken. Wij verwerken jouw gegevens op grond van AVG.

 

Met wie delen we je persoonsgegevens

Je persoonsgegevens worden opgeslagen op een zakelijke computer op de lokatie van Egara. Deze computer is alleen toegankelijk voor Egara.

Webaudit– Hostingpartij; hebben wij een verwerkersovereenkomst mee en wij verwijzen naar hun privacyverklaring

Mogelijk worden reacties van bezoekers gecontroleerd via een geautomatiseerde spamdetectie service.

 

Beveiliging persoonsgegevens

Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

Cookies

Google Analytics
Omdat we graag willen weten hoe onze bezoekers de website gebruiken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren, gebruiken wij Google Analytics. Via deze website worden er daarom analytische cookies van Google geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Wij kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kun je hier vinden.

Social media
We willen het voor jou graag zo gemakkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via social media. Dit kan door middel van een aantal social media buttons.

Van de volgende social media-kanalen hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met privacy omgaan. We helpen je alvast op weg door hieronder de links naar de verschillende privacy verklaringen met je te delen:

Facebook

LinkedIn

Twitter

Uitschakelen en verwijderen
Wil je de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Via de website Your Online Choices kun je meer uitleg vinden over hoe je cookies uit kunt schakelen.

Links
Op onze website kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Egaranet.org. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij je hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Bewaartermijn

Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen.

De gegevens die wij alleen gebruiken om te antwoorden op een bericht dat jij aan ons hebt gestuurd middels ons contactformulier, worden binnen 1 jaar na onze laatste correspondentie met jou verwijderd.

De gegevens in ons CRM-systeem bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van die verplichting door ons verwijderd.

De bovenstaande termijn geldt, tenzij er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

Rechten

Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverwerking op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking.

Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wil weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek doen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kunt je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen.

Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen.

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke gegevens die we van je hebben, inclusief alle gegevens die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we alle persoonlijke gegevens die we van je hebben wissen. Dit bevat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan een e-mail. Je kunt je verzoek aan ons e-mailen via info@Egaranet.org

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor wijzigingen in deze privacyverklaring aan te brengen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.